wuzzon logo
Wuzzon Roundtable 2023

Wuzzon Roundtable 2023

Wuzzon Roundtable 2023

De 5e editie van de App Marketing Roundtable, georganiseerd door Wuzzon en Adjust, in samenwerking met Purchasely en Clevertap, was een groot succes! Het evenement, dat plaatsvond op 15 maart 2023, bracht leiders in de app-marketingindustrie samen om inzichten, uitdagingen en kansen te delen.

Met een maximum van 8 personen per tafel hadden de deelnemers de mogelijkheid om diepgaande discussies aan te gaan, te leren van experts en waardevolle contacten op te bouwen. Nieuwe en voormalige deelnemers aan de App Marketing Roundtable waren (opnieuw) onder de indruk van de kwaliteit van de discussies en de diversiteit aan perspectieven.

Wuzzon App Marketing Roundtable 2023

Gedurende het hele evenement werden aanwezigen geïnspireerd door nieuwe ideeën, strategieën en connecties die hen zullen helpen hun app-marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen. De rondetafel creëerde een unieke ruimte voor leren en innoveren binnen verschillende branches, waarbij professionals ervaringen uitwisselden en inzicht kregen in de nieuwste trends.

Het evenement vond plaats in het prachtige Amsterdamse Sea Palace en bood een gedenkwaardige setting voor netwerken, leren en samenwerken. Het was een exclusieve gelegenheid om in contact te komen met de beste en slimste uit de app marketing industrie, en iedereen die aanwezig was, liep geïnspireerd en gemotiveerd weg.

Al met al was de 5e editie van de App Marketing Roundtable een groot succes, dankzij de gezamenlijke inspanningen van Wuzzon, Adjust, Purchasely en Clevertap. We kijken ernaar uit om de app-marketingindustrie de komende jaren samen te blijven brengen.

Related articles

TikTok Advertising for App Promotion: A Complete Guide for Brands

With an ever challenging app market landscape in 2024, gaining visibility and acquiring users within the app industry can be challenging. However, with the growth

Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition

Big NEWS! Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition Wuzzon will co-host with CleverTap on App growth and Engagement on 23rd April.  Don’t

Effective CRM for Mobile Apps

“Cracking the Code: The Secret Sauce Behind Successful Mobile CRM Strategies” Why CRM – Customer Relationship Management (CRM) has become even more important in today’s

Get consult

Fill out the form and our employee will contact you.

"*" indicates required fields

Full Name*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
love

Sent!

We will get in touch with you as soon as possible. Together, we will discover the potential of your app growth.