wuzzon logo
Wuzzon breidt uit!

Wuzzon breidt uit!

Wuzzon groeit

Wuzzon breidt uit!

Wuzzon begint het jaar 2022 goed, het team is uitgebreid met twee enthousiaste werknemers. Ze stellen zich graag aan je voor.

Meer over Rosa:

Rosawebsitefinal 1024x1024 5

Rosa is 25 jaar en geboren in Amersfoort. Nadat ze vier jaar in Den Bosch heeft gewoond voor haar studie Business Innovation is ze verhuisd naar Utrecht. Om haar kennis in marketing en innovatie te verbreden is ze bezig met het volgen van een traineeship over growth hacking. Met haar ervaring als business innovator heeft ze geleerd om in oplossingen te denken en dingen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Verder is ze een echte teamplayer die graag nieuwe ervaringen op te doet, zo heeft ze voor haar studie een tijd in Barcelona gewoond.

“De wereld van app marketing is een snel veranderende wereld waarin je altijd op zoek moet gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Wuzzon speelt daar goed op in en is een jonge en innovatieve organisatie. Dit sprak mij meteen aan. Ik kijk ernaar uit om voor Wuzzon aan de slag te gaan!”

Meer over Moaz:

Moaz is 26 jaar en woont in Amsterdam waarbij hij zijn studie International Business and Languages aan het afronden is. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgebouwd op verschillende vlakken van business. Voor zijn uitwisseling heeft hij in Buenos Aires gewoond voor ruim een half jaar waarbij hij vakken volgde op de UADE (Universidad Argentina de la Empresa). Met zijn internationaal gerichte studie doet hij momenteel zijn afstudeerstage bij Wuzzon waarbij hij aan zijn scriptie werkt op het gebied van internationale marketing. Naast zijn studie heeft Moaz werkervaring opgedaan in sales door middel van verschillende baantjes waarbij hij met de juiste mindset te werk gaat. 

“Wuzzon viel mij op als een app-marketingbureau dat oprecht geeft om hun medewerkers en klanten. Ik voelde een positieve omgeving binnen deze organisatie en geloof dat ik de ruimte zal krijgen om mezelf op een efficiënte manier te ontwikkelen op het gebied van sales & marketing”

photo moaz 1

Related articles

TikTok Advertising for App Promotion: A Complete Guide for Brands

With an ever challenging app market landscape in 2024, gaining visibility and acquiring users within the app industry can be challenging. However, with the growth

Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition

Big NEWS! Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition Wuzzon will co-host with CleverTap on App growth and Engagement on 23rd April.  Don’t

Effective CRM for Mobile Apps

“Cracking the Code: The Secret Sauce Behind Successful Mobile CRM Strategies” Why CRM – Customer Relationship Management (CRM) has become even more important in today’s

Get consult

Fill out the form and our employee will contact you.

"*" indicates required fields

Full Name*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
love

Sent!

We will get in touch with you as soon as possible. Together, we will discover the potential of your app growth.