wuzzon logo
Op zoek naar een Client Manager

Op zoek naar een Client Manager

Wij zijn op zoek naar een Client Manager

Ben jij een gedreven en gepassioneerd persoon die op zoek is naar een kans om echte impact te maken in de app-marketingindustrie? Zoek niet verder dan Wuzzon, het toonaangevende app-marketingbureau in de Benelux.

We zijn momenteel op zoek naar een getalenteerde Client Manager om ons team te versterken en nauw samen te werken met topklanten zoals Shell, Peaks, Scoupy en Glimble. Jouw missie? Deze adverteerders blij maken door uitstekende resultaten te leveren via effectieve app-marketingcampagnes.

Als onze Client Manager ben je de onmisbare schakel tussen ons team van specialisten en onze klanten. Je bouwt duurzame relaties op met de klanten, fungeert als hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat bij elke stap aan hun behoeften wordt voldaan.

Hoewel je misschien nieuw bent in het speelveld van app-marketing, sta je te popelen om in de wereld van (app) marketingtechnologieën te duiken. Jouw doel is om het rendement op advertentie-uitgaven (ROAS) te maximaliseren, budgetten effectief te beheren en Wuzzon te helpen groeien om onze positie als het nummer 1 app-marketingbureau in Europa te versterken.

Samen met een team van experts houd je toezicht op het volledige portfolio van app-marketingactiviteiten, zoals het beheer van Google App-campagnes en Apple Search Ads-campagnes, app store-optimalisatie, het retentie- en betrokkenheidsproces en meer.

Bij Wuzzon hechten we veel waarde aan flexibiliteit en autonomie. Hoewel we gedeeltelijk op afstand werken, draagt ​​dit alleen maar bij aan de motivatie van onze teamleden. Je komt terecht in een groep enthousiaste en gedreven professionals, waar jouw rol cruciaal zal zijn om ons te helpen onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren.

Mis deze kans niet om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Solliciteer vandaag nog om onze Client Manager te worden en sluit je aan bij het toonaangevende app-marketingbureau in de Benelux!

Related articles

TikTok Advertising for App Promotion: A Complete Guide for Brands

With an ever challenging app market landscape in 2024, gaining visibility and acquiring users within the app industry can be challenging. However, with the growth

Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition

Big NEWS! Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition Wuzzon will co-host with CleverTap on App growth and Engagement on 23rd April.  Don’t

Effective CRM for Mobile Apps

“Cracking the Code: The Secret Sauce Behind Successful Mobile CRM Strategies” Why CRM – Customer Relationship Management (CRM) has become even more important in today’s

Get consult

Fill out the form and our employee will contact you.

"*" indicates required fields

Full Name*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
love

Sent!

We will get in touch with you as soon as possible. Together, we will discover the potential of your app growth.