wuzzon logo
3 Miljoen Installs

3 Miljoen Installs

Wuzzon overtreft 3 miljoen installaties

We zijn trots om aan te kondigen dat we de 3 miljoen installaties (ongeveer ⅙ van de Nederlandse bevolking!) voor onze klanten hebben gepasseerd via ons performance netwerk! Dit aantal is gemeten op het WuzzTrack platform, ons in-house tracking platform, dat door Wuzzon zelf gebouwd is om efficiënter te werken en betere data te verkrijgen dan voorheen.

WuzzTrack

WuzzTrack telt sinds maart 2019 voor verschillende klanten zoals Peaks, Shell, Zalando, Takeaway.com en meer. Het doel van het platform is om campagnes te optimaliseren op basis van verkregen data. Op deze manier leveren we niet alleen installaties, maar ook gebruikers die converteren. Of de doelen van onze klanten nu registraties, aankopen of investeringen zijn, we optimaliseren de advertenties en bronnen om het beste rendement op advertentie-uitgaven te behalen.

WuzzTrack is uitgerust met een anti-fraude tool, wat een groot voordeel is voor onze klanten, aangezien fraude helaas een probleem blijft in de performance ruimte.

WuzzTrack heeft installaties gemeten die voortkomen uit ons performance netwerk, dat bestaat uit publishers met een hoge kwaliteit in app-advertentie-inventaris die we door de jaren heen hebben opgebouwd en die onze klanten een no-cure, no-pay-oplossing bieden. Drie miljoen installaties is een enorm aantal met verbazingwekkende gegevens en inzichten over best practices die Wuzzon kan gebruiken voor zijn klanten.

Verdere Groei

De focus van de organisatie is om te verbeteren door al haar tijd en middelen te investeren in de niche van app-marketing. Wanneer installaties binnenkomen, observeert Wuzzon zorgvuldig de kwaliteit en optimaliseert het voortdurend op de waardevolle events die na de eerste stap komen, zoals registraties, aankopen en meer. WuzzTrack is verbonden met alle grote aanbieders van attributie tracking of mobiele meetpartners, zoals Adjust, AppsFlyer en Kochava, waardoor we realtime inzicht krijgen in conversiecijfers en kwaliteit.

Dit aantal van 3 miljoen is slechts een deel van het totale aantal gegenereerde installaties van Wuzzon, aangezien het platform voornamelijk meet via het performance netwerk zonder de media-inkoopinspanningen van ons Wuzzon-team op kanalen zoals Facebook, Apple Search Ads, Google en TikTok, dat een nog snellere groei aangeeft.

Wil je jouw mobiele app effectief laten groeien tegen de beste investering en de ROI verbeteren? Neem hieronder contact met ons op om te zien hoe een gespecialiseerde app-marketingorganisatie jou kan helpen!

Related articles

TikTok Advertising for App Promotion: A Complete Guide for Brands

With an ever challenging app market landscape in 2024, gaining visibility and acquiring users within the app industry can be challenging. However, with the growth

Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition

Big NEWS! Appril Festival 2024 is back for the 10th Edition Wuzzon will co-host with CleverTap on App growth and Engagement on 23rd April.  Don’t

Effective CRM for Mobile Apps

“Cracking the Code: The Secret Sauce Behind Successful Mobile CRM Strategies” Why CRM – Customer Relationship Management (CRM) has become even more important in today’s

Get consult

Fill out the form and our employee will contact you.

"*" indicates required fields

Full Name*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
love

Sent!

We will get in touch with you as soon as possible. Together, we will discover the potential of your app growth.