Wuzzon heeft een nieuwe collega erbij!

Na de teamuitbreiding met Rosa Troelstra en Moaz Elias, zal Tim van den Beld ons team komen versterken. Tim is 22 jaar en woont in Hoofddorp. Hij studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Leiden. Bij Wuzzon zal hij aan de slag gaan als Campagne Manager en daarnaast zijn afstudeerstage volgen. Als Campagne Manager gaat hij werken aan de CPI en CPA campagnes.
Wuzzon heeft vier persona’s opgesteld, waarin vier verschillende soorten potentiële bedrijven beschreven worden. Met zijn afstudeeropdracht zal Tim zich gaan verdiepen in één van de persona’s, namelijk de Funded App Start Ups. In zijn onderzoek gaat hij opzoek naar de problemen en behoefte waarmee deze bedrijven te maken hebben en hoe Wuzzon deze start ups het beste kan ondersteunen.
Met zijn commerciële achtergrond heeft hij ervaring opgedaan in marketing voor zowel de B2C als de B2B markt. In zijn nieuwe rol gaat Tim met veel enthousiasme en gedrevenheid aan de slag bij Wuzzon.

De welkomstwoorden van Tim:

“Ik was opzoek naar een afstudeerstage dat gericht was op marketingcampagnes en een mogelijkheid om nieuwe aspecten binnen de marketing te leren. Wuzzon biedt hiervoor de uitgelezen kans. Met de expertise van het bedrijf hoop ik mezelf verder te ontwikkelen.”