Een miljard smiles voor Wuzzon

Wuzzon heeft een Big Hairy Audacious goal om in 2030 1 miljard Smiles te verzamelen. Een Big Hairy Audacious goal is een doel die ervoor zorgt dat de manier waarop we zaken doen veranderd. Dit doel zou uitdagend moeten zijn en als bijna onmogelijk ervaren moeten worden door consequent uit de comfort zone te werken.  

Een Big Hairy Audacious goal is groter, langer en krachtiger dan een regulier doel. Ze duren 10-30 jaar, maar ze zijn tastbaar en iets wat iedereen gewoon snapt zonder verdere uitleg.  

Waarom smiles?

In de wereld van app-marketing is het belangrijk om te realiseren dat we werken met mensen en niet met machines. Wij zijn een connectie tussen adverteerders en consumenten. 

Adverteerders willen dat de consumenten vrolijk worden van de app, en wij willen er tussenin zitten om iedereen vrolijker te maken.  

Als we intern naar Wuzzon kijken is het onze drive om onze klanten, consumenten en publishers blij te houden. Wij willen bijdragen aan waar mensen blij van worden. Een persoonlijke aanpak met een intrinsieke waarde om het op de juiste manier te doen. Bij het selecteren van adverteerders, kiezen wij altijd voor bedrijven die het leven van hun consumenten makkelijker maakt of die de consument verblijd. 

Hoe meten wij smiles?

Om aan onze 1 miljard Smiles in 2030 te behalen moeten wij deze natuurlijk wel kunnen meten. Afgelopen maand zijn wij begonnen met een speciale Internet of Things knop. Deze knop is verbonden met het internet en verzameld alle Smiles. Bij een klik op de knop wordt dit omgezet naar een Smile. Zo kunnen wij bijhouden hoeveel Smiles wij al verzameld hebben.  

In de handtekening van de mails die verstuurd worden door Wuzzon, staat er een Smile knop. Hierbij meten wij of de interactie over e-mail goed is ervaren. 

Wat doen we bij Wuzzon voor smiles?

Intern zijn wij natuurlijk ook altijd bezig met het verzamelen van Smiles. Wij doen dit door verschillende evenementen te organiseren voor adverteerders en ook om evenementen zelf bij te wonen. Wij gaan ook graag naar workshops, werk gerelateerd of niet, dit brengt een grote kans om nieuwe dingen te leren en daarom vrolijkheid met zich mee. 

Elke ochtend beginnen wij met een morning huddle met alle werknemers. Hierin deelt iedereen wat er de vorige dag behaald is en wat de prioriteiten zijn voor de dag. Op maandag hebben wij compliment maandag, waarbij iedereen een compliment geeft aan een ander over de werkzaamheden, of hulp die geboden is.

In 2019 hebben wij ook de Dam tot Damloop gelopen, dit zorgde voor veel Smiles bij Wuzzon. 

Wij vinden het erg belangrijk om op kantoor een goede vrolijke energie te hebben. Door middel van dagelijkse lunches met het team en uitjes, zoals het Winter Wonderland Kerstfeest afgelopen december. 

In 2020 gaan wij verder met het verzamelen van Smiles en onderzoeken hoe wij op nog meer manieren Smiles gaan verzamelen.

In de cirkeldiagram hieronder kun je zien wat belangrijk is voor het Wuzzon team als het om Smiles gaat. 

Hou de Smile Meter in de gaten op onze website, daar kan je zien hoeveel smiles we al verzameld hebben.